Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting word je uitgedaagd je persoonlijk te ontwikkelen en je grenzen te verleggen met uitdagende activiteiten.

Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Zoetermeer heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden en toffe kampen te organiseren? Word dan vrijwilliger.

Scouting Zoetermeer biedt voor elk wat wils. Er is een watergroep en er zijn drie landgroepen goed verspreid over de hele stad.

Scouts in Zoetermeer beperken zich niet alleen tot hun eigen groep. Vaak zijn er activiteiten met de regio waarin je scouts van andere groepen ontmoet.

Speltakken  (leeftijdsgroepen)
 Voor 5 tot 7 jaar  Bevers
 Voor 7 tot 11 jaar  Welpen
 Voor 11 tot 15 jaar  Scouts
 Voor 15 tot 18 jaar Explorers
 Voor 18 tot 21 jaar Roverscouts

Ga jij de uitdaging aan? Bekijk de informatie op deze site en ontdek meer over scouting bij Ashanti, Impeesa, John McCormick en Pocahontas.